? Piano Akkoorden? Zo werkt het. Direct leren en spelen.

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

https://pianolesvanrene.nl/piano-akkoorden-leren-om-liedjes-te-spelen/ Wil je nog meer weten? Klik hier, leer alles over piano spelen met behulp van akkoorden.

Piano spelen spelen met akkoorden is eenvoudig om te leren en erg leuk om te doen. In deze video leer je hoe je snel je eerste akkoorden kunt maken. Ook leer je hoe een bekende akkoordenreeks waarmee je al tientallen bekende popliedjes kunt spelen. Met extra oefeningen!

Er zijn vele soorten van pianoles die men kan volgen een van de allerleukste en meest populaire vorm is Akkoorden piano les.
Met akkoorden piano les leer je supersnel en praktisch zonder muzieknoten bekende liedjes spelen. Dit kan ook een zeer goede basis vormen voor en/of samengaan met klassiek piano onderwijs.

ABONNEER + ?’s 😀 ? https://goo.gl/KQPaUT

★☆★ Bekijk hieronder nog meer leerzame Piano tutorials

★☆★ Akkoorden Piano les Voor Beginners – Zo Doe Je Dat Piano Spelen met Akkoorden https://www.youtube.com/watch?v=SJAXIl_0s1Y

Hoe begeleiden op piano? 3 Begeleidingsvormen voor Piano of Keyboard https://www.youtube.com/watch?v=2xpkhIJDBRY

Zelf eenvoudige liedjes maken en improviseren op je piano of keyboard https://www.youtube.com/watch?v=aEehPpisv9c

MIJN VERZOEK AAN JOU

★☆★ Als je deze video nuttig en leerzaam vond, help me dan om mijn kanaal bekender te maken door liken of je reactie geven hieronder of beiden! Elke keer als je me een like geeft of een reactieI geeft dan helpt dit me om meer mensen te bereiken en te helpen om (beter) piano te leren spelen en meer te genieten van muziek.

Comments

Sanne Lubbers says:

hoe speel je het hele lied l`amour toujours ?

SHO GANAI says:

Het is heel moeilijk om een goede piano leraar te vinden, ik spreek van ondervinding, ben tig keer veranderd, nu ja beethoven deed dit ook, lol, en eerlijk nog niet gevonden, ook al Online cursussen gekocht, geven ze altijd het starterspakket gratis maar eens je die kocht erna, heb je maar een jaar en het Is dan veel slechter uitgelegd dan in het gratis pakket, lijkt net enkel voor de verkoop even goed doen, bereikbaar zijn ze ook niet indien nodig.. Daar ik ook muziektheorie doe moet ik wel een goeie leraar hebben die ook kwintencirkel, intervallen, terts, transponeren, kortom… Er staat hier wat op het internet, nu je legt het hier heel goed uit maar de cursus Is een raadsel en maar weer een jaar tijd… Niet elke mens kan snel alles onder de knie hebben… Want componeren is verdomd moeilijk… Groetjes

Jet B says:

Dankjewel! Ik speel al een tijdje piano maar ik vergeet altijd de akkoorden 🙁 maar nu gaat her steeds beter 🙂

John de Graaff Bales says:

Goed en duidelijk uitgelegd!

jan dijkstra says:

Dank je wel Rene

Naser hamidi says:

Ik ben nog een beginner maar ik weet het al dank u wel

Hilde Vinke says:

Hallo, Ik heb dus net een nieuwe leraar want ik kreeg Muziek les van Keyboard want mijn vorige leraar vond ik niet leuk om bij les te krijgen, eigenlijk was het plan om met Piano te beginnen maar toen kreeg ik dus les bij een Keyboard leraar. Nu heb ik bij een vrouw les die wel gewoon Piano les geeft en bij Piano moet je Akkoorden leren, ik snapte hier niet echt zo heel veel van dus misschien kun je nog een Video maken met Alle akkoorden en laten zien waar die staan in een muziekboek, ik kan ze dan allemaal opschijven en dat zal het Piano spelen een stuk makkelijker maken, Alvast bedankt als je het doen! – Hilde

timaatje snoepie says:

Met welke hand moet je de akkoorden spelen?

Tom !!! says:

gaat mij iets te snel

charlotte aubert says:

Heel handig, goed uitgelegd dankjewel!

Suraj Bhoelai says:

Dank u wel ik snapte het al 5 minuten heel duidelijk ook

Write a comment

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!