Akkoordenkaart en toetsenwijzer demonstratie

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Van harte welkom bij Muziek De Roos,
U kunt deze Muziekkaarten bestellen in onze webwinkel: www.webshopderoos.com.

Alle muzieklessen op YouTube van onze piano– en keyboardcursus zijn gratis!
Dat betekent dat bij ieder nummer in onze cursus en speelboeken een video hoort die u op YouTube kunt vinden en zo vaak kunt afspelen als u dat wenst. En om het u gemakkelijk te maken staan alle video’s ook netjes op een rij op onze website: www.muziekderoos.com.
Muziek de Roos bestaat uit een groep van vrijwilligers die probeert laagdrempelig piano– en keyboardspelen voor iedereen mogelijk te maken.
En met enorm succes !
Naast onze complete pianocursus en keyboardcursus, beiden 50 lessen, hebben we aanvullende oefen- en speelboeken voor zowel piano als keyboard. Deze zijn te bestellen zowel op papier als ook voordelig digitaal, E-book/PDF, om zelf uit te printen.
In de “Speelboeken voor piano of keyboard” staan uitsluitend door onze docenten zelfgeschreven nummers. Prima speelnummers om uw kennis en vaardigheid te verbreden.
De “Tussendoor” serie bestaat uit moderne bewerkingen van bekende nummers.
Ook hebben we boeken met moderne vingeroefeningen om uw vingers soepel te krijgen en te houden: “Finger Fitness”. Als aanvulling op de keyboardcursus is een vervolgcursus verkrijgbaar , “Leren Registreren”, die u vaardig leert om te gaan met ritmes, styles en voices.

Wat we ook aanbieden zijn Muziek De Roos “Muziekkaarten”. Dat zijn stevige geplastificeerde kaarten die erg handig zijn bij het spelen. Zo hebben we een Akkoordenkaart, een Toetsenwijzerkaart, een Notenleeskaart en een Muziektheoriekaart. Alle kaarten en boeken kunt u bekijken op onze webshop: www.webshopderoos.com. Daar kunt u ook bestellen en veilig via IDEAL betalen.
Regelmatig hebben we nieuwe uitgaves. U leest hierover in onze maandelijkse nieuwsbrief of op: https://www.facebook.com/DeRoosPianoKeyboard/. Hier kunt u ook reacties achterlaten.

Met vriendelijke groet, ook namens alle vrijwilligers,
Hans Roozendaal, Muziekschool De Roos

Comments

Jef Boeckx says:

halo,hoe kan ik de akkoordenkaart en toetsenwijzer bekomen,dank bij voorbaat.

Write a comment

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!