HOME TOUR & nog steeds opgenomen? | Vlog #123

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Een home tour door mijn nieuwe huisje, en antwoord op de vraag of ik nog steeds opgenomen ben..

Posters: https://desenio.nl

Abonneer je (gratis!) op mijn kanaal om geen video te missen!
https://www.youtube.com/channel/UCl42kegpZuas9LUS34Kic_Q

———————————————————————————————————–

Social Media:
✼ Instagram: https://www.instagram.com/livingmanel/
✼ Facebook Persoonlijk: https://www.facebook.com/manel.deswart
✼ Facebook Pagina: https://www.facebook.com/livingmanel
✼ Twitter: @livingmanel
✼ Snapchat: maneldeswart
✼ Mail: maneldeswart@hotmail.com

———————————————————————————————————–

Video:
✼ Canon Powershot G7x
✼ Final Cut Pro
✼ MacBook Pro 15 Inch met TouchBar (2017)

———————————————————————————————————–

Wil je mij iets sturen? Dat kan!
Mail naar: maneldeswart@hotmail.com

———————————————————————————————————–

Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar https://desocialcode.nl

Comments

Lost Boy says:

Snij je nou in jezelf joh? Kom op hoor! Ben je nie goed?! Je mist een goeie opvoeding…

BELANGRIK #OnsIsHierVirJou says:

Verstaan jy afrikaans ?

Inge B says:

Dag Manel, ik volg je al een poosje. Klote dat je het zo zwaar hebt. Bij het zien van je blogjes blijft er een vraag door mijn hoofd spelen. Ondanks dat ik besef hoe beladen die vraag is, ga ik hem nu toch stellen. In hoeverre speelt aandacht krijgen een rol in jouw problematiek? Ik kan het niet helpen dit te denken, en vooral ook veel te herkennen in je van mijn eigen hoofd. Begrijp me alsjeblieft niet verkeerd, ik vraag dit zonder oordeel! Want al zouden er bij jou dingen om aandacht gebeuren, dan nog heb je daar je emotionele redenen voor en is het zeker geen aandachttrekkerij! Maar ik herken veel in je, en ik denk te zien dat je steeds verder in die behoefte naar aandacht komt te zitten en hierdoor steeds meer in onhandig gedrag vervalt. Ik wil je meegeven dat als aandacht meespeelt bij jou, ga er ajb naar kijken, naar wat eronder die behoefte zit. Dat is dan de weg naar vrijheid. Nogmaals, dit alles zonder oordeel en als open vraag. Ik hoop dat je het ook zo oppakt.

Marleen Deborah Goudsblom says:

Hebje hobby s daar dat je toch iets om handen heb

Marleen Deborah Goudsblom says:

Met jou komt het ook goed vind jou een topper

marjan says:

jammer dat je zo weinig vlogt
maar heel veel beterschap

Kim M. says:

ik dacht dat als je op een gesloten afdeling zat dat je dan niet naar huis mocht wanneer je dat zelf wilde? maar ik zie jou ineens gewoon naar huis gaan….? het lijkt me voor Kevin ook wel erg angstig als jij thuis bent want is het dan niet zo dat hij jou 24/7 in de gaten moet houden of je niet iets bij jezelf gaat doen? en weet je zelf waarom je die dingen doet? heel veel sterkte met alles!

Lisa Heleen says:

Mega leuk appartement hebben jullie! Is het koop of huis als ik vragen mag? 🙂

Jona Marie says:

Super leuke jumpsuit!

karin fa says:

hoi meis dit is zo herkenbaar ben ook vaak met ibs op de paaz opgenomen geweest toen kreeg ik een rm en werd overgeplaats naar ander ziekenhuis veel verschillende afdelingen gezeten nu woon ik al 18 jaar samen met mijn vriend ik heb nu een contract voor de paaz als het minder gaat wordt ik opgenomen op de paaz ik ben in totaal 15 jaar opgenomen geweest maar nu ben ik al 6 jaar niet opgenomen geweest ben nu gelukkig maar wat een toestanden allemaal ik leef met de dag ik hoop dat je naarmate je wat ouder wordt ook wat stabieler wordt want het is een lange strijd ik wens je heeeeeeel veel geluk en gezondheid toe gr van mij karin

Annelies Kornet says:

Veel sterkte
Niet op geven hoor

Melissa Otterman says:

Fijn om weer iets van je te zien Manel en wat heb je je huisje leuk ingericht zeg! Ik heb echt bewondering voor jouw openheid en eerlijkheid! Keep fighting, ik vind je een ontzettend sterke meid <3

Essie E says:

Koppie op you can do this girl en je hebt een prachtig huisje ?

Joyce Van Meeuwen says:

Lieve manel, uiteraard he leuke huisje ook al via je insta kunnen bewonderen, maar wow, meid , wat een fijn huisje! ?Hoop echt dat je er snel heerlijk kan gaan wonen met lieve jip, juna en Kevin natuurlijk! Gefeliciteerd nog met je zus! Krijg je vaak bezoek waar je nu zit? Heb je een idee dat je opname en je therapie ook wel echt daadwerkelijk vooruit helpt voor je gevoel? Blijven vechten he mooie meid! Heel veel knuffels en liefs ??

Sylvana Knol says:

I missed thissss?

darkmen113 says:

Om 1 of andere reden vind ik deze vlogs echt super om te kijken! Je bent zo ontzettend open en eerlijk over alles, echt respect hoor! En inderdaad het geen huisdieren beleid bij die afdelingen is echt stom! Dat wilde ik even zeggen.
~Max, een willekeurige fan ^^

Cactusje123 says:

Fijn om weer van je te horen! Die bril staat je echt goed! ??

Maxime92 says:

Meis wat een mooi huisje heb je met Kevin samen. Ik gun het je zo dat je er samen van kan genieten in jullie huisje. Ik wil je veel sterkte wensen en zet hem op meid.

Marit Evie says:

Ik had een vraagje, over die camera in je kamer.. Is er 24/7 iemand die kijkt naar wat je doet in je kamer? Lijkt me heel naar! Sterkte met alles ?

Juul vdB says:

Leuk weer een vlog! Hele mooie jumpsuit inderdaad, staat je goed! En je nieuwe huis is super mooi! Succes en sterkte!

Paulien B. says:

Ik vraag me serieus af hoe het steeds weer mis kan gaan terwijl je notabene op een gesloten afdeling zit. Geen aanval naar jou toe, maar meer dat ik denk hoe kom je aan spul waardoor je bv kan automutileren. Lijkt mij dat de verpleging/behandelaren daar boven op moeten zitten…? Leuk huisje!

Nadine de Vries says:

Leuk appartement! Fijn dat het lukt af en toe daar te zijn. Probeer vertrouwen te krijgen in het feit dat je ook kunt leven zonder alsmaar opgenomen te zijn en hulpverlening om je heen te hebben. Je doet het niet met opzet. Alleen begin je op een gegeven moment wss wel het idee te krijgen het niet zonder te kunnen denk ik. Zet m op! ?

Veronique Dierickx says:

Wat een leuke mooie meid ben jij toch xxx

maite maite says:

Fijn om weer iets van je te horen!

Leen 1 says:

Fijn weer een vlog van je te zien, heel veel sterkte. En wat een leuk stekje

Lisa love says:

Wat bedoel je met toen ging het weer mis en moest ik weer op een kamer met camera ik snap niet zo goed wat er speelt en wat er is en wat er gebeurt sterkte meid

Deborah Thoolen says:

Je bent zo sterk lieve Manel! Take care ❤️

Marie Driesen says:

Wow zo gezellig dat huisje! Ik hoop dat het beter met je gaat. Ik heb zelf een depressie en kan al twee jaar niet naar school. Dus vind ik het fijn om te kijken naar je blogs omdat ik heel veel van mezelf herken. Heb je tips voor me als ik weer eens geen energie heb om iets te doen of als het weer wat minder met me gaat? Ik ben 14 jaar. Alvast bedankt als je antwoord. ❤️

Puursylvia says:

Lieve manel. Ik heb zoveel steun aan joun videos. Ik ga op dit moment door een dal en door vrolijkheid merk ik dat ik ook vrolijker in het leven moet staan en mijn aandoening moet acceteren. Ik hoop dat je gauw bij kevin kan slapen en van de afdeling af mag! Succes meis! U got this!??

Write a comment

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!