Opname leerlingenconcert piano (Joep Beving – Sonderling)

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Hallo lieve volgers! Deze video is wat anders dan anders. Zoals je misschien weet heb ik pianoles, en in de lespraktijk sluiten we het semester altijd af met een leerlingenconcert. Dat is dit jaar natuurlijk niet mogelijk… Daarom is alle leerlingen gevraagd om een opname van zichzelf te maken en te uploaden op YouTube. De filmpjes worden dan gedeeld met de andere leerlingen.

Maar jullie zijn natuurlijk vrij om ook mee te genieten van mijn filmpje 🙂

Ter info: ik speel nu twee jaar piano en heb les van Daniëlle Bourne – http://pianoles.daniellebourne.com.

—-

Hoi! Ik ben Suus (28), ik woon in Utrecht en ik vertel verhalen. Meestal op papier, trouwens: ik werk als schrijver/adviseur bij een bureau en blog sinds 2006 op suushi.nl. Hier op YouTube geef ik je graag een inkijkje in mijn leven. Het liefst maak ik video’s die niet alleen vermakelijk zijn, maar die jou ook wat leren en/of je een stukje verder brengen.

Vond je deze video leuk? Abonneer je op dit kanaal, vind ik leuk. Je kunt me ook vinden op http://www.suushi.nl

Comments

Frann Palad says:

I don't understand Dutch but I found you because of this song, probably my favourite of J. Beving. since then I see your videos jeje. Thanks for that beauty!

HannaMarieke Music says:

Heel fijn om naar te luisteren!

Pianolespraktijk Daniëlle Bourne says:

Mooi gespeeld! Hele goede sfeer van het stuk genaamd Sonderling vertolkt.

Write a comment

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!