Pianoles 22, Blauen Donau, play-along pianomethode, Gratis online pianocursus voor beginners

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Van harte welkom bij de online pianocursus van Muziekschool De Roos. En hoe bijzonder is het: alle 50 lessen op YouTube zijn gratis!
Dat betekent dat bij ieder nummer in de bijbehorende bladmuziek een les hoort die u op YouTube kunt vinden en zo vaak kunt afspelen als u dat wenst. Om het u gemakkelijk te maken staan alle video’s netjes op een rij op onze website: www.muziekderoos.nl

Stuur een mailtje naar info@muziekderoos.nl om gratis en zonder verplichtingen de bladmuziek van de eerste 10 lessen toegemaild te krijgen. Duizenden pianospelers zijn u reeds voorgegaan !

Onze school bestaat uit een groep van vrijwilligers die probeert laagdrempelig piano– en keyboardspelen voor iedereen mogelijk te maken. En met groeiend succes !
Naast een pianocursus en keyboardcursus van elk 50 lessen maken we aanvullende oefen- en speelboeken voor zowel piano als keyboard. In de speelboeken staan uitsluitend zelfgeschreven nummers. In de β€œTussendoor” reeks staan bewerkingen van populaire muziek. Ook hebben we boeken met moderne vingeroefeningen om uw vingers soepel te krijgen en te houden: Finger Fitness.
Kijk op onze website www.muziekderoos voor een overzicht van alle uitgaves.

Met vriendelijke groet,
Ook namens alle vrijwilligers,
Hans Roozendaal, Muziekschool De Roos

Comments

Write a comment

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!