Pianoles : Baron 1898 – Efteling : Piano Tutorial How to Play

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Als je net begint met pianospelen is het moeilijk om leuke, bekende songs te vinden die je eenvoudig kan spelen. Ik heb geprobeerd om van bekende songs een eenvoudig speelbare versie te maken. Meestal haal ik er een fragment uit, en laat duidelijk zien hoe je dat zonder ervaring of notenkennis kunt spelen! Dat is natuurlijk eenvoudiger dan de manier waarop de uitvoerende artiest het speelt. Maar je hebt meteen resultaat en starten met spelen wordt dan wel erg leuk om te doen!

  • Rating:
  • Views:2.245 views
  • Tags: -
  • Categories: pianoles

Comments

Kevin Oudheusden says:

Zeer goede tutorial?? en kan je meer video’s maken met de noten boven de toetsen

Tijl Gyssels says:

Zeer goede tutorial ik heb in een paar uur het hele liedje van buiten geleerd terwijl ik helemaal geen kenis heb over de piano de noten kon ik herkennen omdat ze op de toetsen staan bij mijn piano

Easy-to-Play Popsongs says:

Heb jij ook een idee voor een easy-to-play? Laat het weten!

Write a comment

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!