Super Mario Odyssey spelen! | Vlog #91

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Een ritje naar Zwolle, kattenvrouwtje & Super Mario Odyssey spelen op de Nintendo Switch!

Abonneer je op mijn kanaal om geen video meer te missen!
https://www.youtube.com/channel/UCl42kegpZuas9LUS34Kic_Q

———————————————————————————————————–

Social Media:
✼ Mail: maneldeswart@hotmail.com
✼ Instagram: https://www.instagram.com/livingmanel/
✼ Facebook: https://www.facebook.com/manel.deswart
✼ Twitter: @livingmanel
✼ Snapchat: maneldeswart

———————————————————————————————————–

Video:
✼ Canon Powershot G7x
✼ Final Cut Pro
✼ MacBook Pro 13 Inch

———————————————————————————————————–

Wil je mij iets sturen? Dat kan! Mail mij voor meer informatie. 🙂
maneldeswart@hotmail.com

Comments

Joyce Van Meeuwen says:

Oh en lieve meid….nee nee nee nee, je lijkt absoluut GEEN dik varken! Je bent prachtig!!!!!!!!!!!💞💞💞

Joyce Van Meeuwen says:

Lieve manel, gewoon even een hele partij met complimenten en knuffels voor je, het is zo fijn om je te zien genieten van de dingen in het leven en plezier te hebben. En uiteraard is het echt niet allemaal helemaal goed en perfect, en voer je nog een strijd, maar ik vind het mooi te zien dat je Ook geniet. Je bent een kanjer en respect voor je openheid en je eerlijkheid en uiteraard de gezelligheid in je leuke vlogs! Liefs en n fijn weekend voor je meid! 👍👍👍👍💚💚💚💚🍀🍀🍀🍀💜💜💜💜💞😙

Coriena en De Beestenboel says:

weer een leuke vlog

Olivia says:

Ik kijk echt graag naar je vlogs Manel! Ook zo leuk om te zien hoe je 'veranderd' naar steeds meer Manel en minder eetstoornis. Dit is waarschijnlijk wel dubbel om te horen, dat snap ik. & ja, uiteraard zijn er nog zoveel moeilijke momenten en baaldagen die wij daarom niet op de vlogs te zien krijgen, en is elke dag weer een strijd. Maar je doet zo je best en het werpt echt z'n vruchten af, ben zo blij je langs deze kant te leren kennen. Zo'n toffe lieve meid, met zoveel energie en liefde in zich, you go girl <3

Juul vdB says:

Leuke vlog! Jouw katten zijn zooo schattig!

R ' says:

Kun je wel echt intiem zijn met Kevin? Ik vraag het me af omdat ik ook al Jaren een eetstoornis heb maar mijn relaties lopen daardoor steeds stuk. Ik vraag me af hoe jullie dat doen. Wellicht heb ik iets aan de tips. Liefs!

Write a comment

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!